//www.at24.ro/wp-content/uploads/2017/04/truck.png

Ce VA OFERIM

Transport ieftin pe Platformă


Oferim servicii de tractare rapide, amabile și ieftine în țară si din Europa. Suntem pe deplin asigurați și suntem în afaceri din 2010. Suntem pregătiți să răspundem la toate nevoile de urgență ale vehiculului dvs. 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

 • Mai mult de 15 Ani de Experienta
 • Timp scurt la preluare in 30 de minute sau mai putin
 • Preturi competitive negociabile - zero costuri ascunse
 • Prietenosi si servicii profesionale
 • Disponibil 24 ore zilnic, 7 zile pe saptamâna
 • Curtis HarringtonMeatloaf laborum velit kielbasa. Drumstick sirloin lorem chicken swine biltong in short ribs duis bresaola. Veniam meatloaf cow incididunt in bacon kevin in pork belly ball tip duis ipsum. Ribeye et aliquip strip steak dolore in anim. Official tongue bacon mollit esse. Ipsum deserunt salami jowl short ribs veniam.
  Curtis Harrington
  Manager
 • Lisa LoydMeatloaf laborum velit kielbasa. Drumstick sirloin lorem chicken swine biltong in short ribs duis bresaola. Veniam meatloaf cow incididunt in bacon kevin in pork belly ball tip duis ipsum. Ribeye et aliquip strip steak dolore in anim. Official tongue bacon mollit esse. Ipsum deserunt salami jowl short ribs veniam.
  Lisa Loyd
  Businssman
 • LULU RUSSELLMeatloaf laborum velit kielbasa. Drumstick sirloin lorem chicken swine biltong in short ribs duis bresaola. Veniam meatloaf cow incididunt in bacon kevin in pork belly ball tip duis ipsum. Ribeye et aliquip strip steak dolore in anim. Official tongue bacon mollit esse. Ipsum deserunt salami jowl short ribs veniam.
  LULU RUSSELL
  Director

- Platformele Noastre

GENERAL FAQ'S

Relocation of any vehicle type


Dacă mașina dvs. a fost tractată la cererea unei agenții, trebuie mai întâi să vă asigurați că nu aveți nevoie de permisiunea agenției pentru a ridica mașina.
Daca masina a fost trimisa printr-o agentie, noi depozitam masinile in parcare privata si asigurata Video, timp de 5 zile, dupa care se percepe un comision pentru depozitare/garare. Daca ati insotit masina pe parcursul tractarii si este o proprietate privata, masina intra in posesia dvs la momentul descarcarii acesteia si efectuarea platii pentru transport.
Stii de la inceput ca vorbesti cu o societate comerciala , asta insemna ca avem raspunderi. Stii de la inceput ca pretul stabilit sau negociat si acceptat de tine, ramane neschimbat. Vei calatori atat tu cat si masina ta in siguranta si cu soferi profesionisti.
Daca sunt urgente atat prin zona Arad Nadlac cat si pentru urgente externe in Ungaria in special, dar si restul tarilor din Europa - Austria, Germania, Cehia, Slovacia si considerati ca nu deranjati inutil, operatorii ce va raspund noaptea vor face tot posibilul sa va puna cea mai apropiata echipa care se afla deja in puncte strategice pe traseul Dvs.
In general raspundem atat la solicitarile telefonice, dar puteti sa ne contactati atat prin toate canalele media afisate, cat si prin whatsapp. Simplificand timpii de discutie si avand posibilitatea de a vizualiza locatia dvs, a talonului masinii si a proceselor verbale in cazul unor accidente, trimite-ti totul alaturat de numele dvs si un Buletin/Permis/Pasaport pr Whatsapp, analizam, vedem ce distanta este intre Dvs si cea mai apropiata masina si vi se va comunica un pret, un timp in care estimam ca se poate ajunge la Dvs, si bineinteles Acceptul dvs in final.
Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

 • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
 • 0753 305 322
 • Program: NonStop