Asistenta & Tractari Auto – Vama Nadlac

Suntem in cel mai apropiat punct din Vama Nadlac astfel ca putem interveni de urgenta atat in zona judetului Arad cat si peste granita in Ungaria sau chiar si mai departe in functie de locul in care va aflati.

Majoritatea clientilor nostri care au apelat la serviciile de tractare si remorcare oferite de AT24 au sunat la noi si imediat li s-a facut o oferta de pret imbatabila cu ceea ce ofera concurenta.

Costurile cu tractarile sunt transparente, se poate achita atat cu cardul cat si cash, se elibereaza factura iar pe perioada cat masina Dvs se afla in custodia noastra pentru transport beneficiati de asigurare CMR pentru astfel de activitati.

Stim cat de importante sunt atat masina Dvs cat si siguranta calatoriei astfel ca prin apelarea la serviciile noastre profesionale si omologate veti sti inca de la primul apel si pana la destinatie ca suntem profesionisti cu experienta.

Echipa: Asistenta & Tractari Auto – Vama Nadlac

Oferim prompt servicii de tractări și remorcări auto pentru orice tip de autovehicul: autoutilitare, autoturisme, autovehicule de transport marfă. Trebuie doar să ne contactezi și în 30 de minute ajungem la tine! .

  • Tractari Auto Nadlac
  • Autostrada A1 Ungaria – Nadlac – Arad
AT24.RO Asistenta & Tractari Auto
AT24.RO Asistenta & Tractari Auto

Tractari intern și international autoturisme defecte, avariate sau neinmatriculate. In acelasi timp,  transportam utilaje agricole, autoturisme la Remat sau RAR, motociclete și ATV-uri sau altele, in functie de cerere.

Punem la dispoziția clienților servicii de tractări, depanări și service auto non-stop, pentru a le veni în ajutor în cazuri de pană, alimentare cu carburant, pornire cu cabluri electrice sau alte probleme care pot sa apara.

Ne mândrim cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locala, venind în întampinarea dumneavoastra cu personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniu, oferind raport calitate-preț excelent!

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop