AT24.RO
AT24.RO
AT24.RO

S.O.S – Tractari Auto Urgent din Ungaria

AT24 vine in sprijinul clientilor cu 3 platforme mereu pregatite pentru interventii de urgenta in Ungaria. Platformele noastre sunt in 3 puncte strategice din Ungaria, astfel dupa ce operatorul nostru va comunica ce platforma va ajunge la Dvs, veti sti si timpul aproximativ de asteptare. More…

AT24.RO

Tractari Auto U.E. – Ungaria, Austria, Cehia

Slovacia, Solnevia si alte tari din Europa. La cele mai avantajoase preturi , cu cele mai performante echipamente, cu echipe de profesionisti si in cel mai scurt timp.

Intervenim in regim de urgenta in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana si suntem lideri pe segmentele de tractari pe platforma si autoutilitare de transport pe zonele Ungaria Romania, Austria Romania , Cehia Romania si Slovacia Romania.

Transportam si la comanda, dealtfel avem parteneriate cu firme din Germania, Italia si Cehia si putem efectua orice tip de transport auto cu o rezervare inainte.

Tractari Auto Arad, Tractari Auto Nadlac, Tractari Auto Ungaria Romania, Tractari Auto Austria Romania, Tractari Auto Cehia – Romania, Tractari Auto Slovacia Romania

La comanda sau cu rezervare putem tracta & transporta din U.E

Pentru ca stim cat dureaza cu acte si alte formalitati, compania noastra are un pachet foarte atractiv si usor de acceptat de ambele parti prin transparenta .

  • Formalitati simple
  • Asigurare si Confidentialitate
Tractari Auto International
Tractari Auto International

Va rugam sa ne oferiti cat mai multe detalii despre eveniment si daca intruniti dreptul legal de a parasi locul din care se afla masina.

Pregatiti actele masinii si sa ne comunicati numarul de inmatriculare.

Un act de identitate al solicitantului.

Se pot solicita poze suplimentare cu masina ce trebuie transportata, pentru a stabili ce tip de masina pentru interventii trebuie sa ajunga la Dvs.

Stim ca multe persoane se ingrijoreaza pentru cum se poate achita serviciul nostru. Compania noastra nu solicita bani inainte! Noi va transportam masina la destinatie unde dupa ce v-am descarcat masina si am eliberat factura puteti efectua plata chash sau prin transfer bancar cu orice tip de carte de credit Visa/MasterCard. Totul simplu si transparent.

Cow salami hamburger biltong, meatball tongue leberkas fatback pig pork capicola pastrami ribeye. Chuck pork chop salami kielbasa, venison meatball fatback
t-bone shankle. Kielbasa capicola chicken ground round leberkas.

Jennie Graves Manager
AT24.RO

Flank Corned Beef Cupim Shank Brisket Bacon Pork

Sam: Ground round ham hock ribeye t-bone capicola.

George: Short ribs sausage boudin biltong salami. Bacon t-bone pig, alcatra tongue chicken.

Sam: Beef venison ball tip, picanha sausage pig bacon frankfurter strip steak tail jowl.

George: Tri-tip beef ribs corned beef, rump burgdoggen swine alcatra. Porchetta kielbasa brisket filet mignon burgdoggen kevin pork chop ground round.

More…

AT24.RO

Service Auto Mobil

SERVICE AUTO MOBIL

Oricare ar fi problema dumneavoastra, va garantam ca avem o solutie eficienta. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul mare de platforme ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra in trafic. More…

Aside Post

Duis autem eumre dolor hendrerit vulputate veliesse molestie consequat vel illum dolore at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim.

Qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elitsed diam nonummy nibh euismod tincidunt laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. More…

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop