AT24.RO

Service Auto Mobil

SERVICE AUTO MOBIL

Oricare ar fi problema dumneavoastra, va garantam ca avem o solutie eficienta. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul mare de platforme ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra in trafic.

Garantam servicii de cea mai buna calitate, fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de Asistenta Rutiera la fata locului sau Tractari Auto cu costuri minime pentru dumneavoastra, dar si servicii conexe. Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Arad si Nadlac.

Aceste servicii fac parte din grupul AT24 ,  marca a S.C Asistenta & Tractari Auto Nadlac S.R.L

Toate ofertele nostre sunt imbatabile si supuse termenilor si conditiilor din contractele de prestari servicii.

www.at24.ro

NON-STOP: +40 757 305 322

  • Service Mobil
  • Vulcanizare Mobila

Compania noastra pune la dispozitia clientilor masini complet echipate pentru interventii de urgenta in zona de vest a tarii, Arad Nadlac, Autostrada A1 sau in Ungaria la toate autostrazile principale denumite generic M1, M3, M5 etc.

Daca dintr-o eroare ati alimentat cu alt combustibil decat cel indicat masinii Dvs, va rugam sa nu incercati sa porniti motorul..

Sunati si operatorul nostru va poate indruma imediat cu toti pasii necesari.

Echipa ce va ajunge la Dvs este formata din mecanici si electriceni calificati si cu experienta in service-ul auto din grupul AT24.

Daca sunt si alte defectiuni ce pot fi remediate la fata locului in conditiile legale, noi avem echipa pregatita pentru interventie in cel mai scurt timp. In medie sub 30 de minute de la Apel.

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop