Servicii Conexe

Experienta noastra, seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada, mesajele de multumire ale clientilor nostri, arata ca suntem una dintre cele mai competitive firme de tractari din Nadlac si din zona de frontiera in partea de Vest a tarii.
Serviciile noastre de tractari auto sunt disponibile atat in Nadlac cat si intern si international, iar in raport cu concurenta, la noi un serviciu de calitate inseamna siguranta pe platforma la cele mai mici preturi si fara costuri ascunse. Suntem la dispozitia dvs 24/24, 7 zile din 7 pentru Asistenta & Tractari Auto Nadlac.

Asistenta Rutiera & Tractari Nadlac presteaza servicii nonstop la acelasi pret indiferent de conditiile meteo, sarbatori sau anotimpuri. O defectiune a masinii sau un accident i se pot intampla oricui, nu ezitati sa apelati la serviciile unei firme autorizate de tractari auto pentru a preveni alte pagube aduse asupra autovehiculului dvs.

Asistenta Rutiera Nadlac dispune de personal calificat si va fi gata sa va asiste nonstop nu doar in cazul unei tractari sau al unui transport pe platforma, ci si in situatii de suport la fata locului in vederea remedierii problemei autovehiculului dvs. Firma noastra de tractari auto ofera servicii de tractare auto la cel mai bun raport calitate-pret oferind la destinatie factura pe serviciile prestate.

T. Bogdan Manager

Noi nu incercam sa profitam de pe urma urgentei dvs pentru ca stim si noi ce inseamna a fi posesor de autovehicul, serviciul nostru de asistenta rutiera va sta la dispozitie nonstop nu doar in Nadlac ci pe intreg teritoriul Europei indiferent de ce problema ati intampina la autovehiculul dvs.

  • SUNA si un operator va prelua apelul imediat
  • E-Mail/SMS si vom raspunde in cel mai scurt timp

Asistenta Rutiera & Tractari Nadlac 24 Ore 7 zile din 7 –  Fie ca este vorba de o pana sau ati ramas fara combustibil, bateria s-a descarcat pentru ca ati lasat pozitiile aprinse sau pur si simplu autovehiculul nu mai porneste nu ezitati sa ne contactati la oricare din datele de contact.

SERVICII CONEXE

  • Diagnoza computerizata
  • Service NonStop Nadlac
  • Vulcanizare fixa si mobila
  • Spalatorie Auto
  • ITP

Aceste servicii fac parte din grupul AT24 ,  marca a S.C Asistenta & Tractari Auto Nadlac S.R.L

Toate ofertele nostre sunt imbatabile si supuse termenilor si conditiilor din contractele de prestari servicii.

NON-STOP: +40 757 305 322

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop