AT24.RO

Tractari Auto Arad – Platforme Omologate

Asistenta & Tractari Auto Arad prin AT24.RO, vine in sprijinul clientilor aflati in zona de vest a tarii cat si pentru persoanele aflate peste granitele tarii. AT24 prin serviciile de tractari auto pe platforme omologate si asigurate ofera si cele mai bune preturi.

Suntem pe piata tractarilor auto din Arad de peste 15 ani si cei peste 5000 de clienti tractati, remorcati, asistati si dusi in siguranta la destinatiile lor.

Tractari Auto Arad pe platforme la cele mai avantajoase preturi. Stii exact cat te costa transportul doar dintr-un singur apel! Tarifele difera dupa cateva criterii, greutatea masinii de tractat, numarul de vehicule de tractat, distanta ce trebuie parcursa. Preturi negociabile si reduceri de pret pentru clientii fideli.

Preturi mici, ieftine, negociabile

Platforme omologate si asigurate

Cel mai scurt timp pana la incarcare pe platforma

5-Stele Google pentru – Asistenta & Tractari Auto S.R.L –  Companie de Incredere

Masina ta poate ajunge cu noi la destinatie oriunde te-ai afla. Cere oferta noastra de pret si un operator va prelua cererea ta. Daca te afli in Ungaria si masina ta s-a defectat, AT24 este partenerul tau cel mai apropiat. Suntem localizati pe granita la Vama Nadlac in cel mai apropiat punct de iesire din tara.

  • Stim ca timpul tau conteaza
  • Stim ca avem preturi fara concurenta
Tractari Auto Arad
Tractari Auto Arad

Se intampla sa calatorim prin Europa cu masina si aceasta sa se strice. Multe persoane in astfel de situatii aproape ca nici nu stiu cum sa reactioneze.

Nimic mai simplu, cu AT24 platesti putin si doar cand ajungi la destinatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numerele de telefon sau prin WhatsApp.

Asistenta & Tractari Auto – AT24 – acoperim zonele de tractare din Ungaria, Austria, Slovenia, Cehia si Slovacia.

Pentru comenzi speciale utem deservi si alte zone din Uniunea Europeana. Avem experienta cu firme din Italia, Germania si suntem dispusi oricand la colaborari. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, astfel la final se elibereaza facutura pentru decontare.

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop