AT24.RO

S.O.S – Tractari Auto Urgent din Ungaria

AT24 vine in sprijinul clientilor cu 3 platforme mereu pregatite pentru interventii de urgenta in Ungaria. Platformele noastre sunt in 3 puncte strategice din Ungaria, astfel dupa ce operatorul nostru va comunica ce platforma va ajunge la Dvs, veti sti si timpul aproximativ de asteptare.In functie de locatia dvs, a dificultatii de manevrare-manipulare a masinii avariate sau defecte, va putem estima timpul in care ajungem la Dvs. La acest timp trebuie luate in considerare si distanta, vremea si traficul, posibil alte ambuteiaje.

Compania noastra are o experienta de peste 15 ani si suntem in acest segment de piata cei mai cunoscuti si apreciati pentru serviciile de tractare si remorcare din Arad – Nadlac.

Interventii rapide! Asistenta Rutiera de Urgenta la toate autostrazile A1, M1, M3.

Cu seriozitatea si promtitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma, asistentei rutiere si depanarilor auto in Romania, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia si Slovenia

www.at24.ro – Echipa Asistenta & Tractari AUTO SRL

Tractari Auto Ungaria – Ne deplasam in cel mai scurt timp la locul indicat de Dvs cu o echipa de profesionisti si stiti de la primul apel toate detaliile derularii un astfel de contract.

  • Sa aveti la indemâna Actele Masinii

Operatorul care va raspunde are cateva intrebari pe care le va adresa.

Sa aveti actele masinii pe care doriti sa o transportati pentru a sti greutatea, lungimea si alte date ce pot ajuta in a stabili ce platforma trimitem la locul solicitat.

Share-Location, va intrebati de ce trebuie aceasta optiune.

Tractari Auto Ungaria Romania si locatia Dvs trebuie stiute pentru a evelua timpul si distanta necesare acestei activitati.

Este posibil sa nu va puteti orienta unde sunteti in acel moment si astfel impreuna vom stabili in cele mai mici detalii locul de preluare a Dvs.

O platforma complet echipata pentru interventii va ajunge la Dvs in cel mai scurt timp . Echipa ajunsa acolo nu va cere niciodata de la Dvs sa ajutati la incarcare/descarcare si nu exista costuri suplimentare pentru acesta. Pentru ca suntem o companie transparenta, pretul stabilit la inceput cu operatorul ramane neschimbat si va fi facturat la descarcare.

Logo

Asistenta si Tractari Auto prin AT24 are ca motto „Oriunde, Oricând, Tractând” si deservim zona Vama Nadlac Arad, Autostrada A1 cat si in Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia dar si alte tari din Europa, avand un program Non-Stop!

Cu Noi în Contact

  • Str. I.L. Caragiale - Nadlac Arad
  • 0753 305 322
  • Program: NonStop